Teatrul de Comedie încurajează debutanţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia ediţie a evenimentului "Comedia ţine la TINEri" prezintă două spectacole în acest weekend. Tânăra generaţie de artişti este prezentă pe scena teatrului din Capitală cu

Cea de-a treia ediţie a evenimentului "Comedia ţine la TINEri" prezintă două spectacole în acest weekend.

Tânăra generaţie de artişti este prezentă pe scena teatrului din Capitală cu spectacolele "Emigranţii", de Slawomir Mrozek, şi "Zoo Story, de Edward Albee.

Regia pieselor este semnată de doi tineri absolvenţi ai Facultăţii de Regie-Teatru din cadrul Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" din Bucureşti: Zalan Zakarias şi Silvia Dumitriu.

Piesa "Emigranţii", în care joacă Alexandru Unguru şi Florin Lăzărescu, poate fi urmărită astăzi, de la ora 17.30. Mâine, la aceeaşi oră, pe scena Teatrului de Comedie vor fi prezenţi actorii Adrian Anghel şi Sorin Dinculescu, protagoniştii spectacolului "Zoo Story".

Ca şi în ediţiile anterioare, cel mai bun spectacol va rămâne în repertoriul teatrului, iar celui mai bun regizor i se va acorda şansa de a monta pe scena Teatrului de Comedie.

În stagiunile trecute ale evenimentului "Comedia ţine la TINEri", s-au bucurat de succes piesele "Edmond", "Comedie neagră" şi "Suburbia". În prezent, tinerii regizori se pregătesc deja pentru montarea a două spectacole pe scena Teatrului de Comedie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite