Teatru în plin trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minutele petrecute în căldură şi în aglomeraţia din autobuze vor fi timp de cinci zile mult mai plăcute. Trupa de teatru Ilotopie vă va însoţi pe diverse rute şi cu siguranţă vă va

Minutele petrecute în căldură şi în aglomeraţia din autobuze vor fi timp de cinci zile mult mai plăcute. Trupa de teatru Ilotopie vă va însoţi pe diverse rute şi cu siguranţă vă va face să zâmbiţi.

Trupa franceză de teatru Ilotopie propune călătorilor din Bucureşti, dar şi celor care doresc să ia parte la un eveniment ieşit din comun: "Transport ieşit din comun".

În perioada 27-31 august, 22 de actori, dintre care 12 din Franţa şi 10 din România vor merge alături de călătorii care folosesc mijlocul de transport în comun. Actorii şi-au propus ca minutele, sau, în cel mai rău caz, orele petrecute în trafic să treacă mult mai uşor şi mai plăcut, creând în acest scop, în fiecare dintre autobuzele în care se vor urca, o lume fantastică.

Pentru aceasta, trupa de teatru a pregătit trei autobuze fantastice, ce se vor plimba prin Bucureşti timp de cinci zile. Până la data publicării materialului, organizatorii nu au pus la punct toate detaliile. Se ştie, însă, cu siguranţă că autobuzele vor circula pe cinci linii obişnuite ale RATB care se intersectează în centrul Capitalei.

Maşinile vor fi prezente pe străzi între orele 10.00-13.00 şi 18.00-21.00.Zonele în care vă puteţi urca în mijloacele de transport în comun alături de actorii care doresc să vă vadă zâmbind sunt Băneasa, Drumul Taberei, Eroilor, Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate, Stadionul Lia Manoliu, Piaţa Unirii, 13 Septembrie şi Ghencea.

Nu vă aşteptaţi să urcaţi într-un autobuz banal, murdar şi încins! Toate cele trei vor fi special amenajate cu această ocazie. Astfel, aveţi ocazia să vă plimbaţi cu autobuzul Arboribuz, care vă va lăsa impresia că vă aflaţi într-o pădure pe roţi, High-Life Buz, unde puteţi păşi în salonul unui hotel de lux îmbrăcaţi cu hainele de stradă, şi Bizarbuz, care este un cabinet ambulant de curiozităţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite