Teatru pentru copii şi oameni mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul "Poveşti pentru copii şi oameni mari" programează spectacole pentru cei mici în prima parte a zilei şi montări pentru adulţi, seara. Copiii sunt aşteptaţi, printre altele, la


Festivalul "Poveşti pentru copii şi oameni mari" programează spectacole pentru cei mici în prima parte a zilei şi montări pentru adulţi, seara.
Copiii sunt aşteptaţi, printre altele, la "Vrăjitorul din Oz" (Teatrul de Păpuşi Prichindel din Alba Iulia), "Doi purceluşi" (Teatrul Merlin din Timişoara), "Califul barză" (Teatrul Ariel din Târgu Mureş), "Vrăjitorul şi corbul" (Teatrul Puck din Cluj) şi "Cenuşăreasa" (Teatrul ţăndărică), iar cei mari la "Creatorul de teatru" (Teatrul Act), cu Marcel Iureş, "Ich Bin Ofelia", cu Coca Bloos, "Gaiţele" şi "Aventurile lui Habarnam" de la Teatrul Odeon, "joi.megaJOY" în regia lui Radu Afrim, "Kinky ZoOne", o producţie a Teatrului independent Luni de la Green Hours.
Într-un pub din oraş, actriţa Adriana Trandafir va putea fi văzută în "Pasărea măiastră - Maria Tănase", Maia Morgenstern în "Chantan au lait", iar Ada Milea în "Quijote".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite