Taximetristul a plecat spre Rai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ieri, pe ultimul drum. Cortegiul, întins pe mai bine de un kilometru, a paralizat două ore circulaţia pe unul dintre cele mai importante bulevarde gălăţene. Împietrite de suferinţă, rudele nu

ieri, pe ultimul drum. Cortegiul, întins pe mai bine de un kilometru, a paralizat două ore circulaţia pe unul dintre cele mai importante bulevarde gălăţene. Împietrite de suferinţă, rudele nu mai aveau putere nici măcar să plângă. "Puiule, puiule", îl striga sfârşit cea care urma să-i fie peste o săptămână mireasă. "Radu era foarte secretos, voia să-i facă o surpriză şi nu i-a spus că pregătise nunta. Şi mama lui Radu aranja nunta, fără să le spună celor doi. I-a dat doar telefon lui Radu să-l anunţe că va avea o surpriză. În loc de căsătorie, a ieşit înmormântare", spune Dan Mihăiţă, cel care urma să-i fie cumnat lui Dumitru Radu Arustei.

Toate taxiurile duc la cimitir
În semn de solidaritate, niciun taxi gălăţean nu a onorat comenzile ieri trei ore, cât au durat ceremoniile funerare. Majoritatea au ţinut să-l însoţească pe ultimul drum pe cel ucis în timp ce încerca să-şi ducă la destinaţie clienţii. Toţi cei pe lângă care a trecut cortegiul funerar au lăsat pentru câteva minute lucrul, rugându-se pentru liniştea răposatului şi a familiei lăsate în urma sa. Mai mulţi gălăţeni au aruncat cu flori spre maşina ce-l ducea pe Dumitru Radu Arustei pe ultimul drum. "Au fost oameni pe care i-a dus la spital, şi le-a salvat viaţa. A transportat în timp util studenţi la examene, şi le-a salvat cariera. Viaţa lui a fost o alergare cumplită, ce l-a condus pe cărările cerului", a spus Casian Crăciun, episcopul Dunării de Jos, în discursul ţinut cu ocazia slujbei de înmormântare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite