Taximetriştii din Satu Mare au blocat, ieri, circulaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de taximetrişti au participat, ieri, la un marş de protest pe străzile municipiului Satu Mare, reclamând concurenţa neloială şi starea drumurilor. Preşedintele Camerei Judeţene

Peste o sută de taximetrişti au participat, ieri, la un marş de protest pe străzile municipiului Satu Mare, reclamând concurenţa neloială şi starea drumurilor. Preşedintele Camerei Judeţene a Taximetriştilor, Dan Burulea, a declarat că protestul a fost îndreptat în primul rând împotriva celor care fac concurenţă neloială, dar s-a dorit a fi şi un semnal de alarmă faţă de starea proastă a drumurilor.
Participanţii la protest susţin că, din informaţiile lor, aproximativ 200 din cele 800 de taximetre care circulă în Satu Mare nu au toate avizele şi funcţionează ilegal. Ei au cerut înăsprirea controalelor şi sancţionarea celor prinşi că fac taximetrie ilegal.
Între orele 13.30 şi 14.10, coloana protestatarilor a îngreunat circulaţia pe mai multe străzi din oraş şi a blocat, timp de câteva minute, accesul pe unul dintre podurile peste râul Someş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite