Taxele pentru cartea de identitate nu se mai plătesc la CEC şi trezorerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trezoreriile şi unităţile C.E.C. nu mai încasează taxele pentru soluţionarea cererilor cetăţenilor care ţin de domeniul evidenţei persoanelor, a anunţat, ieri, Inspectoratul Naţional

Trezoreriile şi unităţile C.E.C. nu mai încasează taxele pentru soluţionarea cererilor cetăţenilor care ţin de domeniul evidenţei persoanelor, a anunţat, ieri, Inspectoratul Naţional pentru Evidenţa Persoanelor (INEP).
Începând cu data de 7 februarie 2006, la INEP se vor achita taxele prevăzute de lege pentru soluţionarea cererilor formulate de persoane fizice şi juridice îndreptăţite şi depuse la sediul acestei instituţii.
Este vorba despre taxele privind eliberarea cărţilor de identitate (70.000 lei), eliberarea cărţilor de identitate provizorie (10.000 lei) şi furnizarea unor date din Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanelor (10.000 lei). Potrivit comisarului de poliţie Gabriela Perde, ofiţerul de presă al INEP, programul de încasare a taxelor este între orele 8.30 şi 16,30 în zilele de luni, marţi, miercuri şi vineri, iar joia între orele 8,30 şi 18,30. Modificările au fost impuse de schimbarea unor prevederi ale legislaţiei în vigoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite