Tătic peste două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vocalistul trupei Voltaj a fost unul dintre cei mai doriţi burlaci din showbiz-ul românesc. Pentru că întotdeauna a fost discret în ceea ce priveşte viaţa personală, admiratoarele lui au

Vocalistul trupei Voltaj a fost unul dintre cei mai doriţi burlaci din showbiz-ul românesc. Pentru că întotdeauna a fost discret în ceea ce priveşte viaţa personală, admiratoarele lui au aflat cu surprindere că, în luna aprilie, Călin s-a cununat civil şi că, peste aproape două luni, va deveni tătic. Consecvent din fire, nici despre acest aspect al vieţii sale private, Călin nu vrea să povestească în stânga şi-n dreapta. Cu toate acestea, am aflat o serie de detalii importante legate de viaţa de familie a lui Călin.

La 12 aprilie, în cel mai discret mod posibil, Călin Goia s-a cununat civil cu iubita sa, Andreea Alexandrescu. Deşi se cunosc de ani buni, cei doi au devenit un cuplu abia în toamna anului 2006. În ceea ce priveşte nunta, Călin şi Andreea s-au văzut nevoiţi să o amâne cel puţin până la anul. Asta pentru că, peste aproape două luni, ei vor deveni părinţi, copilul fiind, astfel, prioritatea cuplului.

De altfel, cei doi îşi doresc o nuntă ca în poveşti şi să petreacă în voie bună, ceea ce nu ar fi posibil pentru Andreea nici în această perioadă, nici imediat după naştere. Însă, cel mai probabil, nunta va avea loc în vara anului 2008. Dar nu se ştie sigur dacă aceasta se va desfăşura în Bucureşti sau în Cluj, oraşul natal al lui Călin. Conform celor spuse de medicul Andreei, cei doi vor avea un băieţel. Viitorii părinţi încă nu s-au decis ce nume va avea Goia jr. Dar, au făcut deja o listă cu nume de băieţi. În varianta scurtă, aceasta conţine doar cinci nume, pe care Călin nu vrea să le deconspire, din superstiţie.

Pentru a fi sigur că nu va rata momentul în care fiul lui va veni pe lume, cântăreţul şi-a amânat o serie de concerte. "Am oprit orice concert pentru o perioadă de două săptămâni în jurul datei naşterii fiului nostru. Asta pentru că nu vreau să pierd acest moment important din viaţa mea", ne-a declarat Călin. Şi cum naşterile, de cele mai multe ori, se produc "pe neanunţate", dacă se va întâmpla ca soţia lui să nască mai devreme sau mai târziu de perioada preconizată, Călin spune că va face tot posibilul să fie de faţă. "Dacă se va întâmpla să nască pe când voi fi la un concert, cu siguranţă că, imediat după concert, voi merge direct la maternitate".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite