Tarzan a exagerat cu dansul la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tarzan a exagerat cu dansul la volan
Tarzan a exagerat cu dansul la volan

Cel mai faimos om al momentului, chiar dacă nu pentru o realizare deosebită, este sibianul Iulian Breazu. Şoferul a ajuns subiect de ştire după o reprezentanţie de „excepţie”.

Isprava tânărului şofer de TIR din Tălmaciu, filmat de fratele său în cabina tirului pe o autostradă din Europa în timp ce dansa de mama focului pe o manea, a făcut înconjurul pământului.
Sibianul a fost eroul ştirilor care au deschis jurnalele televiziunilor din România săptămâna trecută şi a ajuns chiar subiect în tabloidele britanice. În urmă cu doi ani, când susţine fratele lui că a fost făcută filmarea, niciunuia nu i-ar fi trecut prin cap că numele lor ar putea deveni celebre.
Fratele celui mai cunoscut şofer de TIR din Europa, care a demonstrat cât de uşor se poate conduce un autotren ţopăind la volan, admite că el şi Iulian au exagerat.
Adi Breazu mai spune că nu ştie cum a ajuns filmarea pe Internet şi crede că l-a afectat serios pe fratele său, poreclit Tarzan. De loc din Tălmaciu, Iulian Breazu stă într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc din orăşel, fiind plecat mai tot timpul cu tir-ul în cursă.
„Eu am făcut acel film. Nu ştiu cine l-a difuzat pe internet. Nu ştiu cum a ajuns acolo. Cred că am exagerat. Şi eu şi fratele meu recunoaştem că am sărit calul. Amândoi suntem şoferi profesionişti şi nu trebuia să facem lucrul acesta. Sincer, eram bucuroşi că ne întoarcem acasă după atâtea zile plecate din ţară şi primisem un telefon de acasă, că tatăl nostru, care suferise o operaţie destul de gravă la plămâni, era în afara pericolului”, a explicat Adi Breazu, fratele lui Tarzan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite