Tăriceanu şi-a inaugurat vila de la Snagov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinu Patriciu n-a lipsit de la masa prietenilor

Pe strada Bisericii din satul Ciofliceni, comuna Snagov, sâmbătă seara a fost mare bairam. Într-o taină desăvârşită, Călin Popescu Tăriceanu şi-a inaugurat vila a cărei construcţie durează de ceva ani.
La petrecerea privată, primul-ministru şi soţia sa au invitat doar rudele apropiate, prietenii (vechi şi noi) şi câţiva tineri liberali. Toţi oameni de mare încredere. Pe lista participanţilor s-au aflat, printre alţii: mama premierului, Bogdan Olteanu, Dinu Patriciu, Peter Imre, Cristian David, Stelian Tănase, Mircea Dinescu etc. Zona în care se află vila lui Tăriceanu a fost atent supravegheată de SPP. Pe timpul zilei, un cerber chelios stătea într-o maşină a guvernului parcată pe stradă, chiar în faţa porţii. El sfredelea cu priviri răutăcioase trecătorii care aveau îndrăzneala să tragă cu coada ochiului spre geamurile abia iţite între acoperişul roz şi coama înaltă a gardului de piatră. şi intrarea dinspre lac era "apărată" de curioşi. Un paznic pitit într-o gheretă albă aşezată pe ponton cerceta atent întinsul îngheţat bocnă al lacului Snagov. El nu scăpa din vedere nici oamenii care pescuiau la copcă, nici copiii care jucau hochei cu "crose" rupte din stuful de la mal. Pe măsură ce se scurgeau orele după-amiezii creştea şi forfota din interiorul vilei. Chelnerii şi-au făcut apariţia pe la ora 17,00 iar la lăsarea serii au sosit şi musafirii, adăpostiţi de întuneric. şirul maşinilor luxoase s-a întins de-o parte şi de alta a străzii, gâtuind-o. Paza a fost întărită pentru ca nimeni să nu încerce să afle cum se petrece dincolo de pereţii vilei. Unii dintre invitaţi au plecat la puţin timp după miezul nopţii, dar distracţia a ţinut până spre ziuă. "Ne-am simţit excelent, ca-ntre prieteni", ne-a declarat unul dintre participanţi.
Faptul că Tăriceanu dă o petrecere în vila sa de pe malul lacului Snagov a constituit un secret chiar şi pentru o parte dintre miniştrii liberali. Aceştia se aşteptau ca şeful lor de guvern şi partid să sărbătorească un an de când a fost ales în fruntea PNL şi nu inaugurarea noii vile. Mai mult decât atât, sâmbătă s-au desfăşurat alegeri în cadrul filialei Arad, iar liderii liberalilor din judeţ abia aşteptau întâlnirea cu "marele şef" al partidului. Ocupat cu organizarea petrecerii, Tăriceanu nu a mai ajuns la Arad, preşedintele PNL fiind reprezentat acolo de Teodor Meleşcanu, Dan Motreanu şi finul său de cununie, Caius Parpală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite