Tăriceanu l-a invitat pe preşedintele FIAT să investească în industria auto din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu i-a invitat pe oamenii de afaceri italieni să investească în industria auto din România şi în producerea energiei, relatează Rompres. De asemenea,

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu i-a invitat pe oamenii de afaceri italieni să investească în industria auto din România şi în producerea energiei, relatează Rompres.

De asemenea, Tariceanu si-a exprimat dorinţa ca investitorii italieni să se orienteze cu afacerile în cât mai multe zone ale ţării.

Ieri, la Adunarea Generală a asociaţiilor UNIMPRESA, organizaţie patronală a investitorilor italieni din România, premierul a discutat despre situaţia economică din ţara noastră.

Primul-ministru a mai amintit şi faptul că, la ora actuală, România se confruntă cu un deficit de resurse umane, precizând că productivitatea muncii a crescut cu peste 10% anual.

Tăriceanu l-a invitat pe preşedintele FIAT, care a fost prezent la eveniment, să investească în industria auto din România. Totodată, premierul a invitat oameni de afaceri italieni să investească în domeniul energetic, arătând că ţara noastră reprezintă o punte spre pieţele din zona Mării Negre şi Caucaz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite