Tăriceanu: legea TVA - populistă şi demagogică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de la 19 la 9 la sută, formaţiunea lui Dan Voiculescu obţinând sprijinul PD şi al Opoziţiei - PSD şi PRM. Guvernul nu a susţinut legea. Decizia finală se va lua în Camera

de la 19 la 9 la sută, formaţiunea lui Dan Voiculescu obţinând sprijinul PD şi al Opoziţiei - PSD şi PRM. Guvernul nu a susţinut legea. Decizia finală se va lua în Camera Deputaţilor.
Proiectul vizează scăderea TVA pentru carne şi produse din carne, pâine şi alte produse de panificaţie, lapte, ouă, orez, zahăr şi ulei. Din partea liberalilor, doar Cristian David s-a declarat pentru scăderea TVA. Vasile Blaga, nu a fost prezent în sală la vot, ceea ce l-a făcut pe Puiu Haşotti, liderul grupului D.A. din Senat, să declare că ministrul a avut "un comportament de trădător". Blaga i-a replicat: "Haşotti spune multe de trei săptămâni încoace". Dan Voiculescu a declarat că, deşi sunt patru oameni care poartă responsabilitatea guvernării - preşedinţii PNL, PD, PC şi UDMR - el nu a reuşit să-l contacteze pe premierul Tăriceanu pentru a discuta pe marginea legii. "Vreau să-l informez pe premierul Tăriceanu că atât PC, cât şi eu, în nume personal, nu acceptăm de la nimeni să nu ne respecte", a adăugat Voiculescu.
Citiţi în pag.Politic

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite