Tăriceanu - gunoier ecologist în Pădurea Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La iniţiativa ministrului Sulfina Barbu, Ziua Internaţională a Mediului a fost "sărbătorită" pe teren de câţiva demnitari, printre care şi primul-ministru. Pentru a da exemplu de comportament

La iniţiativa ministrului Sulfina Barbu, Ziua Internaţională a Mediului a fost "sărbătorită" pe teren de câţiva demnitari, printre care şi primul-ministru.
Pentru a da exemplu de comportament civic, Sulfina Barbu, alături de Sebastian Bodu şi de un grup de studenţi ai facultăţilor de ecologie au pornit să împartă fluturaşi oamenilor care treceau prin Piaţa Unirii. Mulţi au fost surprinşi când şi-au dat seama că stau faţă în faţă cu un ministru. Alţii au găsit ocazia să-şi spună păsul, dar şi să promită că, "de azi, o să am mai multă grijă unde arunc gunoiul". Din Piaţa Unirii, oamenii au plecat spre Pădurea Băneasa, unde, cu mănuşi şi saci de plastic, s-au apucat să cureţe din mizeriile lăsate în urmă de bucureştenii ieşiţi la grătare. Surpriza a venit când, dintr-o maşină "întârziată", a coborât Călin Popescu Tăriceanu, care şi-a luat rolul de apărător al mediului în serios. "Vreau să transmit un mesaj tuturor, inclusiv autorităţilor, că este nevoie de mai multă responsabilitate şi atenţie faţă de mediu", a spus premierul, în timp ce se echipa pentru cules gunoaie. După 30 de minute de "igienizare", munca s-a întrerupt, fiecare a plecat la treaba lui şi pădurea a rămas la fel de murdară, în aşteptarea unei igienizări profesioniste.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite