Tăriceanu: Cioroianu a greşit, dar Băsescu îl întrece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Popescu Tăriceanu consideră declaraţiile din Egipt ale ministrului de externe Adrian Cioroianu "un moment de greşeală". El a adăugat însă că nu crede că tocmai şeful statului este

Călin Popescu Tăriceanu consideră declaraţiile din Egipt ale ministrului de externe Adrian Cioroianu "un moment de greşeală". El a adăugat însă că nu crede că tocmai şeful statului este cel care ar fi trebuit să ceară demisia ministrului de externe.

Motivul ar fi că preşedintele Traian Băsescu a făcut declaraţii controversate pentru care nu şi-a cerut scuze. "Ministrul şi-a cerut scuze şi cred că este singurul lucru ce se impunea să-l facă", a declarat, ieri, primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu, solicitat să comenteze declaraţiile şefului diplomaţiei române privind deportarea în deşertul egiptean sau înregimentarea în batalioane disciplinare a celor care ne fac de râs.

"Dacă ar fi să ne luăm după câte declaraţii a dat, după ce etichete a adresat fraţilor voştri sau jurnalistei de care ştiţi, apoi ce să mai zic?! Cred că ar fi fost bine, tocmai el să fie mai rezervat dând sfaturi lui Cioroianu. Cred că ar fi trebuit să-şi dea seama că are el o problemă în această privinţă", a comentat premierul.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite