Târgul de VIP-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată, la Bucureşti a fost organizat un târg de lux cu circuit închis Bijuterii, artă contemporană, oferte de croaziere pe Mediterană şi colecţii

Pentru prima dată, la Bucureşti a fost organizat un târg de lux cu circuit închis

Bijuterii, artă contemporană, oferte de croaziere pe Mediterană şi colecţii prêt-à-porter, toate adunate la Muzeul de Artă din centrul Capitalei. Târgul de lux, denumit sugestiv "Vanity Show", a fost organizat special pentru VIP-urile bucureştene, care de altfel s-au şi îngrămădit, miercuri seară, în ţinute de gală, la expoziţia de la Palatul Regal.

Evenimentul semnat Eleonora Fetsi a fost organizat pentru prima dată în România, însă are o vechime de 10 ani în cercurile exclusiviste europene. "Nu am mai fost la un astfel de eveniment, dar cred că VIP-urile ştiu ce să cumpere, de asta au şi fost invitate", a spus designerul Maria Marinescu.

Fostă vedetă Playboy, Gina Pistol s-a arătat o bună cunoscătoare a evenimentelor de acest gen. Ea crede însă că, deşi "totul este organizat pentru VIP-uri în ţara noastră", în Bucureşti sunt suficienţi amatori de lucruri scumpe care ar fi interesaţi să lase câteva mii de euro la un astfel de târg. "Ar trebui să fie accesibil tuturor", a spus vedeta.

Produse unicat

Preţurile produselor de la "Vanity Show" au fost de altfel pe măsura buzunarelor invitaţilor: 6.000 de euro un colier, 85.000 de euro cel mai scump ceas sau 4.000 de euro un tablou semnat de un artist contemporan.
"Este un show despre lux, organizat diferit în fiecare ţară.

Am mulţi prieteni oameni de afaceri, aşa că am vrut să testez piaţa. La Bucureşti am ales varianta de artă şi bijuterii", a spus organizatorul expoziţiei, Eleonora Fetsi. Ea a precizat însă că stilul diferă în funcţie de public şi de cerinţe, astfel că la Istanbul a fost organizat un târg doar cu diamante negre, iar la Milano unul cu produse unicat. De altfel, unicitatea produselor a fost şi cartea de vizită a expozanţilor.

Este un show de lux, despre lux, organizat pentru oameni de afaceri, prieteni din România
Eleonora Fetsi

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite