Înjunghiat în inimă la semafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 37 de ani a fost ucis de doi ţigani în timp ce se afla cu maşina la un semafor din oraşul Reghin. Crima a avut loc ieri-dimineaţă, chiar în faţa Primăriei.

Ioan Barcea a fost atacat de cei doi rromi, care au spart geamul de la portiera şoferului şi au vrut să-l scoată din maşină. Barcea a încercat să fugă, dar a tamponat o maşină parcată, iar unul dintre agresori l-a înjunghiat cu un cuţit în inimă.

„Victima a fost adusă în stare de şoc la Unitatea de Primiri Urgenţe cu o plagă înjunghiată precordială. S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de 40 de minute, dar pacientul a fost declarat decedat", a spus Iuliu Moldovan, directorul Spitalului Municipal Reghin.

În timpul atacului, pe bancheta din spate se afla şi băiatul de 2 ani al victimei, care a sărit din maşină şi a fugit. Câteva minute mai târziu, copilul a fost găsit plângând, în stare de şoc, de către rudele sale. Cei doi atacatori au fost prinşi de poliţişti la scurt timp şi au fost reţinuţi pentru audieri.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Dan Oltean, a afirmat că mobilul crimei l-ar constitui o femeie. „Autorul acuza victima că ar fi avut o relaţie cu concubina sa, iar între aceştia exista un conflict mai vechi din această pricină. Am găsit arma crimei - un cuţit abandonat în apropierea locului unde s-a petrecut evenimentul", a declarat Oltean. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite