Târgu-Mureş:Sistemul audio modernizat la Piscina Mircea Birău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piscina acoperită din Târgu Mureş este accesată anual de un număr de oameni aproape egal cu populaţia municipiului. 10% dintre cetăţeni trec în mod repetat pe aici.

„În acest an sunt prevăzute investiţii de aproape 32.000 de lei, vizând îmbunătăţirea sistemului de amplificare intern prevăzut cu sonorizare subacvatică, precum şi modificarea sistemelor de acces şi de taxare la ieşire”, a spus Levente Janosi, administrator Bazinul Acoperit Mircea Birău.

În lunile cele mai frecventate, ianuarie-aprilie, există 15-16.000 de accesări lunare, dar număr clienţilor  nu scade niciodată sub 10.000. Din 2007, piscina acoperită „ing. Mircea Birău” din Târgu Mureş, aparţinând Primăriei,  beneficiază de servicii complexe, respectiv de sală de fitness, saună, solariu şi jacuzzi, alături de cele două bazine de apă - unul pentru înot, cu dimensiunile de 25 pe 10 m, unde  adâncimea apei este de 1,85 m, iar celălalt pentru amatori, cu dimensiunile de 6 pe 10 m şi o adâncime a apei de 1,30 m. 

Din 2004 încoace s-au făcut investiţii de circa 300.000 euro. „Avem acum 23 de cabine şi 166 dulapuri numerotate pentru păstrarea în siguranţă a obiectelor personale, înainte existând un sistem primitiv cu umeraşe şi săculeţe în care omul îşi punea lucrurile, şi pierdea câte o jumătate de oră stând la rând la garderobă”, explică responsabilul piscinei. “Foarte mulţi târgumureşeni s-au convins de efectul benefic al serviciilor noastre. Creşte numărul celor care vin, dimineaţa foarte devreme sau seara târziu, pentru a se relaxa”, a încheiat Levente Janosi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite