Târgu-Mureş dă tonul în publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania mureşeană Imagine Communication a obţinut licenţa de realizare, în exclusivitate, a evenimentului Noaptea Devoratorilor de Publicitate, ediţia 2009, pentru 22 de oraşe din România.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, cel mai important eveniment vizual-publicitar al anului,  nu va lipsi, în 2009, din Târgu-Mureş. Cel mai mare turneu din istoria Nopţii Devoratorilor de Publicitate, va avea loc în perioada septembrie-decembrie 2009. Imagine Communication va mobiliza, pentru realizarea celor 22 de evenimente, o echipă formată din 20 persoane, specialişti în marketing, comunicare şi relaţii publice. „Imagine Communication va lansa, la începutul lunii aprilie, un site special dedicat evenimentului, care va constitui un forum de dialog cu partenerii comerciali ai evenimentului, precum şi cu fanii acestuia”, a anunţat Călin Zereş, director Imagine Comunication.

Un adevărat spectacol

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un spectacol realizat de Jean Marie Boursicot, avându-l ca producător general pe Dan Chişu, este un eveniment realizat în peste 40 de ţări şi reprezintă producţia publicitară a peste 60 de naţionalităţi. Timp de 6 ore, se va proiecta o colecţie de peste  400 de spoturi, din toată lumea şi din toate epocile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite