Târgu-Mureş, un substitut perfect pentru Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş, un substitut perfect pentru Cluj
Târgu-Mureş, un substitut perfect pentru Cluj

Cursele Wizz Air din aeroportul clujean vor fi preluate de cel din Vidrasău, în intervalul 2- 6 mai. Motivul îl reprezintă modernizarea pistei aeroportului din Cluj

Lucrările de reamenajare a pistei Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca vor face imposibilă efectuarea curselor în perioada 2-6 mai, motiv pentru care aeroportul va fi închis.
Cursele vor fi preluate de Aeroportul Internaţional Transilvania Târgu-Mureş. Astfel, călătorii care şi-au procurat deja bilete pentru cursele din perioada respectivă au fost înştiinţaţi de modificarea locaţiei de îmbarcare. Pentru ca toţi călătorii să ajungă în Mureş în condiţii de confort şi cu costuri cât mai scăzute, companiile aeriene se vor ocupa de transportul acestora până la locaţia de îmbarcare.
Directorul aeroportului mureşean e la curent cu tot ceea ce implică mutarea curselor: „Suntem pregătiţi pentru preluarea zborurilor, fără să fie nevoie de o suplimentare a personalului. Până în prezent am primit o singură solicitare din partea companiilor aeriene din Cluj, este vorba de Wizz Air. Practic, între 2 şi 6 mai vom efectua aici toate cursele care în mod normal se făceau la Cluj”, ne-a declarat Ştefan Runcan, directorul Aeroportului Târgu-Mureş.

Zboruri internaţionale

Wizz Air efectuează în perioada respectivă curse spre Dortmund, Barcelona, Londra, Milano, Paris, Roma şi Valencia.
Este de aşteptat ca şi Tarom să vină la Târgu-Mureş între 2-6 mai, dar numai pentru cursele interne. Astfel, zborurile spre Bologna şi Madrid vor şi anulate în acele zile. În ceea ce priveşte compania germană Lufthansa, aceasta a decis să anuleze cursele zilnice efectuate către Munchen.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite