Târgu-Mureş: Cum luaţi fonduri pentru sport?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean acordă sume din buget pentru activităţi sportive.

Consiliul Judeţean Mureş a anunţat procedura de acordare de finanţare nerambursabilă  de la bugetul judeţean pentru  structurile sportive de drept privat şi asociaţiilor pe ramură de sport judeţene şi  persoanelor fizice care iniţiază şi organizează programe şi acţiuni sportive de utilitate publică. Programele sportive de utilitate publică în cadrul cărora se pot finanţa proiecte din fonduri publice sunt: "Promovarea sportului de performanţă" şi "Sportul pentru toţi".

Suma disponibilă pentru sprijinul financiar al programelor sau proiectelor unităţilor de cult din judeţul Mureş este de 400.000 lei, cu durata derulării proiectelor anul 2009.  Solicitanţii vor putea depune documentaţia prevăzută în ghidul solicitantului la registratura Consiliului Judeţean Mureş, Târgu Mureş, str. Primăriei nr.2, până la data de 14 mai 2009.

Evaluarea şi selecţia proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de evaluare şi selecţionare constituită prin Hotărâre a Consiliului Judeţean Mureş. „Comisia de evaluare şi selecţionare va comunica, la încheierea procedurii de evaluare şi selecţionare, în scris, solicitanţilor neselecţionaţi motivele neacordării finanţării şi celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor”, a precizat vicepreşedintele CJ Mureş, Szabo Arpad.

Documentaţia de solicitare a finanţării nerambursabile se poate procura de la sediul Consiliului Judeţean Mureş, Târgu Mureş, str. Primăriei nr.2, relaţii la telefon 0265-263211, int.1273 (persoană de contact: Gergely Agnes) sau int.1230 (persoană de contact: Ioana Tcaciuc).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite