Târgu-Mureş: Cea mai importantă gală K1 organizată vreodată în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri 10 aprilie târgumureşenii sunt invitaţi să asiste la lupte grele. Sala Sporturilor va găzdui o gală de K1, din seria Full Fight.

Sala Sporturilor găzduieşte în premieră, în data de 10 aprilie, cea mai mare gală de K1 organizată vreodată la Târgu Mureş. Vor participa 20 de luptători, din Bucureşti, Buzău, Bacău, Găeşti, Timişoara, Braşov şi Târgu Mureş, precum şi un  spaniol, Gustavo Luna, campion la muai thai.

Promotorul evenimentului, Papp Ferencz, a precizat că este vorba de o gală piramidală de categorie grea, reprezentând practic ediţia a XIV-a din seria Full Fight. „Pot enumera mai multe vedete ale galei, care implicit fac parte dintre favoriţi, respectiv târgumureşeanul Nemeş Laszlo, Daniel Guţă din Bucureşti, Marius Tiţă şi nu în ultimul rând spaniolul Gustavo Luna”, ne-a declarat Papp Ferencz.

Acesta a mai adăuigat că printre cei care se vor înfrunta din prima rundă pe ringul din Sala Sporturilor sunt cuplurile Guţă – Luna, spaniolul fiind campion la muai thai, dar este programată şi revanşa dintre Nemeş Laszlo (recent câştigător al piramidei de la Ordorheiul Secuiesc, la categoria 91 de kilograme) şi Radu Nicolae din Găeşti. Organizatorii au mai informat că biletele, de 20 şi 25 lei pot fi procurate la casa de bilete a Sălii Sporturilor din Târgu Mureş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite