Târgu-Mureş: Cât ne costă să facem sport în această primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinele cu articole sportive sunt asaltate de mureşenii interesaţi să facă mişcare în aer liber. Pentru sezonul cald sunt disponibile role, biciclete, trotinete, dar şi corturi sau îmbrăcăminte specială.

Vremea frumoasă îi îmbie din ce în ce mai mult pe mureşeni să fie prezenţi  în parcuri şi la iarbă verde, fie echipaţi cu role sau pe biciclete, fie cu prietenii la un joc amical de fotbal sau badminton. Cei care încă nu au apucat să-şi achiziţioneze echipamentul sportiv dorit au la dispoziţie o gamă bogată de modele, cu perţuri pentru toate buzunarele. În magazinul Hervis Sports din Promenada Mall, mureşenii pot găsi role începând de la 180 de lei şi până la 400 de lei perechea. „Rolele cu 180 de lei au roţi de 76 mm de silicon, iar cele la 400 de lei perechea au roţi de 82 mm cu şină de aluminiu. Modelul poate fi găsit atât în varianta feminină cât şi masculină, de la numărul 38 la 42”, a precizat Dorel Sălcudean, asistent vânzări. Magazinul Hervis Sports comercializează role şi pentru copii, reglabile, de la numerele 33 la 36 şi de la 37  la 40, la preţul de 180 de lei.

Bicicletele pentru copii, cele mai vândute

Pe lângă role, care se vând foarte bine în această perioadă, magazinul a înregistrat vânzări foarte bune şi la biciclete. „Avem promoţii din două în două săptămâni la role şi biciclete, iar preţurile acestora scad. Cele mai bune vânzări le-am înregistrat la bicicletele pentru copii”, a mai precizat Dorel Sălcudean. În hipermarketul Auchan preţul rolelor pentru copii diferă de la 83 de lei la 162 de lei, iar cele pentru adulţi au preţuri între 219 de lei şi 419 de lei. Preţul bicicletelor în magazinul Hervis Sports diferă în funcţie de model, cele pentru copii costă între 280 şi 580 de lei, iar cele pentru adulţi costă între 500 şi 2.199 de lei, dar o cursieră poate ajunge şi la 3.299 de lei. Pentru a preveni eventualele acidentări, amatorii de sport în aer liber trebuie să poarte echipamente de protecţie, casca este 50 de lei pentru copii sau 80 de lei pentru adulţi, cotierele, genunchierele şi protecţiile pentru palme costă 50 de lei pentru copii, şi între 80 de lei şi 150 de lei pentru adulţi. Tinerii pot găsi în cadrul magazinului şi trotinete, ale căror preţuri diferă între 100 de lei şi 230 de lei, iar cei pasionaţi de sporturi extreme îşi pot cumpăra plăci pentru skateboarding cu preţuri între 69 şi 180 de lei. Amatorii de sporturi în echipă îşi pot cumpăra un set de mini fotbal cu două porţi şi minge la 200 de lei sau set complet pentru volei şi badminton, cu fileu, palete şi mingi la 220 de lei. Setul de badminton, cu două palete şi un fluturaş costă în Auchan 37 de lei, iar cel de ping-pong cu două palete şi trei mingi costă 24,19 de lei.


Alte cadouri

Cumpărătorii din Promenada Mall pot câştiga tot timpul unul dintre cele 2000 de cadouri de fidelitate. Participanţii trebuie să completeze şi să depună taloanele de concurs în urna de la Info Promenada Center.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite