Târgu-Mureş: 1 Mai, cu cortul la munte în Retezat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ParkFest, mureşenii se pot distra timp de două zile cu muzică live non-stop, în Ţara Haţegului.

ParkFest este un mini-festival aflat la prima ediţie, organizat în Haţeg în perioada 1-2 mai, pe un platou situat la limita Parcului Naţional Retezat. Chiar dacă distanţa dintre Târgu Mureş şi locaţia festivalului este de aproape 300 de kilometri, mulţi târgumureşeni se vor deplasa în zonă, cu corturile, pentru a participa la eveniment.

„Am înţeles că vor veni mulţi tineri din Târgu Mureş la evenimentul nostru şi îi aşteptăm cu drag. Dorim să extindem o comunitate culturală ai cărei membri împărtăşesc aceleaşi valori: creativitate, libertate de expresie, o bază culturală solidă, respect între oameni şi faţă de mediul înconjurător, multiculturalism, precum şi să promovăm Ţara Haţegului”, ne-a declarat Adrian Dărăban, organizator al ParkFest 2009.

Timp de 2 zile “Platoul Soarelui” din judeţul Hunedoara va găzdui peste 25 de artişti de renume, atât din ţară cât şi de pe scena internaţională, care vor performa pe Main Stage, susţinuţi de proiecţii video. Pe o altă scenă dj-i în plină ascensiune, din mai multe zone ale ţării,  vor propune celor prezenţi o excursie prin toate curentele muzicii electronice actuale. Vor mai fi organizate demonstraţii de skateboarding, ATV, grafitti, dj, circ şi paintball. Nu vor lipsi grătarele, micii şi berea, precum şi barurile.

Preţul unui bilet la festival, pe ambele zile, este de 50 de lei, în timp ce pentru o singură zi, biletul costă 30 de lei. Membrii StudCard vor plăti cu 10 lei mai puţin. “În preţul de intrare este inclus şi spaţiul de campare, pentru cei ce doresc să vină cu cortul”, a completat Dărăban.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite