Târgu-Mureş: Tunisia, cea mai ieftină “datorită” crizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la sfârşitul lunii mai, un sejur de o sătămână în Tunisia poate costa doar 139 de euro, cu toate cheltuielile incluse.

Agenţiile de turism mureşene primesc zilnic oferte avantajoase pentru clienţi, în condiţiile crizei financiare globale. Tunisia, altfel o destinaţie mai greu accesibilă financiar pentru turiştii români, a devenit ţara cu ofertele cele mai avantajoase în perioada de presezon estival. Agenţia Maori din Târgu Mureş a primit recent o ofertă specială pentru o săptămână petrecută în ţara nord-africană la preţul de 139 de euro, de persoană.

Oferta este pentru oraşul Sousse, cel de-al treilea oraş ca mărime şi importanţă din Tunisia, dupa Tunis şi Sfax. Situat pe ţărmul mediteranean al Tunisiei, oraşul se află în imediata apropiere a unui recif de coral. Conform reprezentanţilor agenţiei Maori, hotelul obişnuieşte să organizeze călătorii sau expediţii turistice pe teritoriul Tunisiei pentru clienţii interesaţi. Oferta este la hotel de 3 stele, cu două mese oferite pe zi, respectiv micul dejun şi cina.

„Această ofertă este una specială, apărută în ultima clipă şi e valabilă până în momentul în care sunt ocupate locurile puse la dispoziţia turiştilor de hotel. În preţ e inclus transportul, cazarea la hotel şi două mese pe zi. În mod normal, tarifele ar fi fost mult mai mari, dar în această perioadă apar oferte de acest gen, cu reduceri chiar şi de 50% faţă de preţurile normale”, ne-a comunicat Torok Csaba, de la agenţia Maori.

Oferta nu include şi taxele de aeroport, care însumează aproximativ 100 de euro. Persoanele interesate de petrecerea unei săptămâni în Tunisia la acest preţ, trebuie să contacteze agenţia turistică până în momentul în care locurile disponibile sunt ocupate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite