Târgu-Mureş: Târg de flori în Piaţa Trandafirilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii pot cumpăra plante de decor pentru casă şi grădină chiar din centrul oraşului.

Până joi 30 aprilie toţi cei care intenţionează să îşi amenajeze casa ori grădina cu plante decorative, arbuşti sau flori, pot găsi o gamă variată de produse în centrul Târgu Mureşului. Primăria Târgu Mureş organizează aici, Parada Florilor. De la plante de jardinieră, precum muşcatele curgătoare, sau petuniile şi până la plante exotice, precum smochinul sau aloe vera, toţi vizitatorii Paradei Florilor organizate de Primăria Târgu Mureş au posibilitatea de a alege plantele potrivite pentru interiorul casei, pentru balcon sau pentru grădină la preţuri foarte mici.

„Avem de vânzare plante ornamentale, flori la ghiveci, flori curgătoare, foarte frumoase şi la preţuri bune. Petuniile, de exemplu, la ghiveci mic, costă doar 2 lei bucata. Muşcata vieneză costă 15 lei, cu tot cu jardinieră”, ne-a declarat Voinescu Demeter, unul din comercianţii prezenţi la târg. Pentru grădină sunt ideali arbuştii, sau puieţii de brad.

Mureşenii pot cumpăra Hibiscus sau Evonimus cu 15 lei ghiveciul, în timp ce un brad de Tisa costă 45 de lei. Tot la acest preţ poate fi cumpărat un puiet de pin. Trandafirii de grădină costă 25 de lei şi sunt perfecţi pentru curtea casei. „Sperăm ca mureşenii să cumpere cât mai multe flori, pentru că astfel va fi mai plăcut aspectul oraşului. Oferta este destul de bogată, deci cei din oraş au de unde alege ce-i mai bun pentru casele lor”, a afirmat Ioan Roman, administratorul unui magazin de plante ornamentale, prezent la Parada florilor.

Cele opt corturi cu flori pot fi vizitate de public zilnic, de dimineaţa şi până la lăsarea întunericului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite