Târgu-Mureş: Spălătorii auto “ataşate” centrelor comerciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii care merg la hypermarketuri îşi pot lăsa maşinile pentru cosmetizări rapide. Momentan există o singură spălătorie auto de acest gen, iar luna viitoare va fi inaugurată cea de-a doua.

Spălătoriile auto situate în parcările marilor centre comerciale reprezintă o modalitate prin care clienţii cu maşini îşi pot face cumpărăturile în timp ce maşina le este cosmetizată în totalitate. În condiţiile în care parcările centrelor comerciale din oraş sunt pline, spălătoriile auto în sistem rapid situate în zonele respective nu duc niciodată lipsă de clienţi.

Car Wash Center Ani-Co este în momentul de faţă singura spălătorie de acest gen şi este situată în vecinătatea Romstal, Praktiker, şi foarte aproape de hypermarketul Real, la ieşirea spre Sighişoara. Inaugurată luna trecută, spălătoria poate deservi 10 automobile simultan. Durata unei spălări manuale este de 20-30 de minute, în timp ce una cu automată durează aproximativ 5-10 minute, aşadar mult mai puţin decât o rundă obişuită de cumpărături. “Am dorit să profităm de faptul că spălătoria noastră se află în imediata apropierea centrelor comerciale. Oferim serviciile noastre tuturor celor ce doresc să-şi facă aici cumpărăturile. Deviza noastră este: în timp ce faceţi cumpărături, noi vă spălăm maşina” ne-a declarat directorul tehnic al Ani-Co, Groszmann Lorand. Tarifele diferă în funcţie de tipul de spălare pentru care optează clientul, dar şi de ora la care acesta se prezintă la spălătorie. Astfel, o spălare costă între 18 şi 36 lei în funcţie de mărimea autovehiculului. O spălare automată costă minim 13 lei. Orarul spălătoriei este non-stop, astfel că cei ce îşi duc maşina la Car Wash Center la primele ore ale dimineţii beneficiază de reduceri de până la 40% din tarifele normale. Mai mult decât atât, serviciul de verificare a presiunii roţilor este gratuit pentru clienţii spălătoriei. Mureşenii îşi pot stabili exact momentul spălării maşinii prin rezervări. În curând va fi lansat şi site-ul de internet al spălătoriei, www.spalama.eu, unde vor putea fi făcute programări online.

Spălătorie auto şi la Promenada

În curtea centrului comecial European Retail Park, se construieşte a doua spălătorie de acest tip din oraş. Aparţine firmei Eurowash şi conform precizărilor muncitorilor din şantier, termenul fixat pentru inaugurare este sfârşitul lunii mai. Vor putea fi deserviţi clienţii hypermarketului Auchan, cei ai Promenada Mall şi Baumax. „Este o investiţie importantă şi dorim ca astfel să venim în asistenţa mureşenilor care îşi fac cumpărăturile aici, prin servicii de curăţare auto la cele mai înalte standarde”, ne-a declarat Gabriela Petreanu, departamentul de relaţii cu publicul al Eurowash.


Se spală şi maşinile firmelor

Car Wash Center oferă firmelor posibilitatea de spălare a autovehiculelor de serviciu, cu asigurarea deplasării de la şi până la spălatorie a maşinilor (un şofer preia şi readuce maşinile, n.r.). Acest serviciu se realizează mai ales noaptea sau în weekenduri şi oferă fimelor posibilitatea începerii unei noi săptămâni de lucru cu autoturisme curate. Maşinile pot fi lăsate de către societăţile respective în cutodia spălătoriei, gratuit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite