Târgu-Mureş: Programul distracţiei în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Care sunt evenimentele importante la care puteţi lua parte în acest sfârşit de săptămână, cât vă costă biletele, pe cine luaţi cu dvs...

DJ Rosario Internullo în Avi-Cola

În seara aceasta, de la ora 23.00, Rosario Internullo va mixa în Club Avi-Cola. Biletele de intrare costă 20 de lei înainte de miezul nopţii şi 30 de lei după. Rezervări se fac la 0745 053.527.

Ovidiu Scridon, sâmbătă în Office

Ovidiu Scridon, unul din reprezentanţii noii generaţii de artişti de folk ardeleni, concertează sâmbata de la ora 21:00 în clubul The Office din Târgu-Mureş. Intrarea la eveniment este gratuită.


Party cu hiphop şi nu-funk în Clubul Downtown

Sâmbătă, cu începere de la ora 23.00, târgumureşenii dornici de distracţie şi muzică bună pot dansa toată noaptea pe ritmuri de hiphop şi nu-funk în cadrul Downsound Party organizat de clubul Downtown din Târgu Mureş. Un bilet de intrare la party costă 5 lei.


„Domnişoara Nastasia”, la Teatrul Naţional

La Sala Mică a Teatrului Naţional din Târgu Mureş va putea fi văzută piesa „Domnişoara Nastasia” de George Mihail-Zamfirescu, mâine de la ora 19.30. Din distribuţie fac parte Cristina Juks, Eduard Marinescu, Alexandru Pavel şi Sergiu Marocico.

Distracţie pe două roţi

Asociaţia Master Ski&Bike Club organizează duminică turul bicicliştilor din Târgu Mureş. La „Critical Mass” iau startul toţi iubitorii mersului pe bicicletă din oraş. Întâlnirea participanţilot este stabilită la Sala Sporturilor, la ora 16.00.

Concert cameral la Filarmonică

Duminică la ora 19.00, Sala Mare a Palatului Culturii găzduieşte concertul cameral al Filarmonicii Târgu Mureş. Alexandru Tomescu la vioară şi Horia Mihail la pian vor interpreta, între altele, opere muzicale aparţinând lui Brahms şi Paganini.

 „Crimă şi pedeapsă”, la Teatrul Naţional

Duminică la ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Naţional din Târgu Mureş găzduieşte spectacolul de teatru „Crimă şi pedeapsă”, de Fiodor Dostoievski. Din distribuţia piesei fac parte Elena Purea, Mihai Crăciun, Eduard Marinescu şi Costin Gavază.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite