Târgu-Mureş: Programul distracţiei în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vă prezentăm programul evenimentelor din acest weekend.

Expoziţie de primăvară la Sala Unirea

Sala Unirea a Asociaţiei Artiştilor Plastici din Mureş va fi sâmbătă gazda salonului judeţean de primăvară de pictură, cu începere de la ora 11.00. Evenimentul artistic este anual şi se află la ediţia a 33-a. Intrarea la expoziţie este liberă.

Parc de distracţii, la Platoul Corneşti

Mureşenii aflaţi în căutare de distracţie au la dispoziţie un spaţiu numai al lor. La Platoul Corneşti a fost azi inaugurat Parcul de distracţii, pentru copii şi adulţi. Tobogane, saltele uriaşe, carusele, toate îi aşteaptă pe vizitatorii Parcului.

Weekend-ul, deschis publicului

Începând de azi, mureşenii se vor putea scălda în cele cinci bazine de înot din Complexul Weekend. Totodată, spaţiile verzi au fost reamenajate. Intrarea în Complex va fi liberă până în momentul în care temperatura apei va ajunge la 20 de grade.

„De 2 ori MAI tânăr”, la Weekend

Sâmbătă este Ziua Naţională a Tineretului. Sub deviza „De 2 ori MAI tânăr”, vor fi organizate concursuri cu bărci, korfball, streetball, căţărare pe pereţi artificiali, beach-volley şi grafitti, în Complexul Mureşul, pe parcursul întregii zile.

Dans pe muzică veche

Sâmbătă, cu începere de la ora 22.00, mureşenii avizi de distracţie pot dansa pe ritmurile muzicii anilor ’50-’90 la Retro Party organizat de clubul Jazz&Blues. Un bilet de intrare costă 5 lei.

„Commercial Club Music” în Apollo

Toţi amatorii de clubbing vor avea parte sâmbătă de Commercial Club Music Party, în Club Apollo. Petrecerea începe de la ora 23.00, iar intrarea costă 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi.

Spectacolul Bekkanko, pentru copii, la Ariel

Duminică de la ora 11.00, sala teatrului Ariel găzduieşte spectacolul „Bekkanko”, pentru copii ai secţiei române din gimnaziile mureşene. Din distribuţie fac parte Georgeta Lozincă, Mioara Topor, Valentin Lozincă, Viorel Meraru. Biletele de intrare costă 4 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite