Târgu-Mureş: Poştaşii sportivi concurează mâine în centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficiul Judeţean de Poştă Mureş organizează mâine o competiţie sportivă. Pentru copii, poştaşii au pregătit un concurs de desene.

Marşul factorilor poştali din judeţul Mureş are loc mâine în Piaţa Trandafirilor începând cu ora 10. Potrivit lui Eugen Crişan, directorul executiv al Oficiului Judeţean de Poştă, vor participa circa 70 de factori poştali, băieţi şi fete. „Se da lua startul din faţa statuii Latinităţii, iar concurenţii vor străbate pe un traseu din centrul municipiului, ce înconjoară Catedrala Mare, 7 kilometri băieţii şi 5 fetele”, a declarat Eugen Crişan. Primii trei clasaţi se vor califica la faza regională ce va avea loc pe 23 mai la Braşov, organizată de Direcţia Regională de care aparţine Mureşul. Cei mai buni “sportivi” dintre factorii poştali se vor întâlni la începutul lunii iunie, la faza naţională, şi ar putea ajunge şi la faza externă a competiţiei, balcaniada.

Compania Poşta Română organizează şi concursul de desene pentru copii „Călătorie în lumea Poştei – Portret de poştaş”. Câştigătorii vor beneficia de patru sejururi de cate şase nopţi de cazare în spaţiile CN Poşta Română SA din Eforie Sud şi din Agapia, judeţul Neamţ. Pot trimite lucrări tinerii cu vârsta maximă de 18 ani  împliniţi până la finele anului în curs,  pe adresa Bd. Dacia, nr. 140, sector 2, cod 020065 -  Bucureşti, până la data de 23 mai 2009. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul posta-romana.ro după data de 1 iunie 2009.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite