Târgu-Mureş: Penalizare anulată echipei mureşene de Rally

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Penalizare anulată echipei mureşene de Rally
Târgu-Mureş: Penalizare anulată echipei mureşene de Rally

Contestaţia echipajului mureşean de raliuri  Cristian Togănel şi Iulian Bordeaa dus la anularea penalizării de 2 puncte din etapa de Raliu de la Iaşi.

Comisia de Competiţii a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), întrunită vineri în şedinţă, a analizat contestaţia depusă de echipajul cu numărul 20, reprezentând ACS Auto Rally Mureş, formată din Cristian Togănel şi Iulian Bordea, cu privire la penalizarea de 2 minute în Clasamentul final al etapei cu numărul III din Campionatul Naţional de Raliuri.


In urma audierii arbitrilor din postul respectiv şi a analizării imaginilor video de la bordul maşinii, puse la dispoziţie de echipaj Comisia, formată din Silviu Moraru, Stefan Vasile, Daniel Cornea si Florin Calangea, a hotărât anularea penalizării, a modificat clasamentele în consecinţă şi a validat rezultatele finale ale etapei de la Iaşi.

Astfel, echipajul Cristian Togănel/Iulian Bordea a fost readus pe poziţia a VII-a a clasamentului şi a primit cele 2 puncte. În clasamentul general FIA (N plus A), cei doi ocupă poziţia a IX-a, cu 5 puncte, la egalitate cu Dan Gârtofan, clasat pe locul VIII.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite