Târgu-Mureş: Parade cu cămile la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circus Royal este săptămâna aceasta în Târgu Mureş, la Promenada Mall. Spectacolul de azi începe la ora 18.00, iar preţul unui bilet este de 25 de l

Copiii din Târgu Mureş au motive de bucurie, Circul Royal este în oraş. Până duminică, mureşenii sunt invitati la o serie de spectacole susţinute de renumitul Circus Royal din Bucureşti. Spectacolele se vor desfăşura joi şi vineri de la ora 18:00, astfel încât părinţii să îşi poată duce copiii la spectacole după terminarea orelor de lucru.

În weekend, show-urile cu jonglerii, acrobaţii şi dresaj de animale exotice sunt stabilite de la orele 15.00 şi 18.00 sâmbătă, şi de la orele 11.00 şi 15.00, duminică. Circul este  instalat în parcarea  Promenada Mall, o zonă care permite instalarea corturilor imense, precum şi parcarea maşinilor vizitatorilor.

Din program nu vor lipsi acrobaţiile, clovnii, fachirii, şi numerele de echilibristică. Show-ul conţine şi o paradă a animalelor şi numere senzaţionale cu cămile, lame, căţei şi ponei. Nu va lipsi nici spectacolul exotic cu şerpi anaconda, păianjeni uriaşi din Amazonia şi tauri scoţieni.

“Ne dorim ca la spectacole să vină un număr cât mai mare de mureşeni de toate vârstele, deoarece cu siguranţă vor avea ce vedea. Acrobaţiile, jongleriile, clovnii şi animalele exotice sunt exact ceea ce le trebuie copiilor pentru dezvoltarea imaginaţiei. Dar nu e vorba doar de asta. Circul înseamnă magie, exotism, reprezintă ceva ce place tuturor, indiferent de vârstă şi ocupaţie şi este un eveniment cultural care merită atenţia tuturor”, ne-a declarat Ion Ion, directorul Circus Royal.

Preţul unui bilet este de 25 de lei, intrarea se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolelor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite