Târgu-Mureş: Oferte de vacanţă pentru tineri, la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Judeţeană pentru Tineret Mureş oferă pentru vacanţa de vară 2009 peste 800 de locuri în tabere. Puteţi petrece vacanţe de neuitat, la câţiva metri de plaje, cu preţuri mici.

Direcţia Judeţeană pentru Tineret Mureş oferă pentru vacanţa de vară 2009 peste 800 de locuri, în serii de tabără de câte şase nopţi de cazare şi şase pensiuni complete, în staţiunile Eforie-Sud, Costineşti şi 2 Mai, la preţuri începând de la 342 lei. Transportul este asigurat dus-întors cu autocare moderne, dotate cu aer condiţionat.

Astfel, Centrul de Agrement Eforie Sud funcţionează cu un număr de 360 locuri. Se oferă câte 20 de locuri în perioada 11 iulie – 17 august, la 342 lei de serie pe persoană. La central de agrement “2 Mai” cu o capacitate de 200 de locuri se oferă câte 20 de locuri în perioada 5-11 septembrie, la preţul de 342 lei de persoană pe serie. Situată în partea de nord a staţiunii Costineşti, la un minut de mers pe jos de plajă, Vila Talisman oferă cazare în camere cu 4 paturi, fiecare cameră cu  grup sanitar propriu, apă caldă permanent, serviciile de masă sunt asigurate la terasa acoperită din incintă. Seriile de câte 50 de locuri la preţuri de de 432 lei, 462 lei şi 492 lei de serie pe persoană.

Hotelul Costineşti asigură cazarea în camere cu 4 paturi, cu grup sanitar propriu, apă caldă permanent, balcon, iar masa e asigurată la restaurantul din incintă, cu o capacitate de 80 de locuri. La fel, seriile de 50 de locuri costă, funcţie de perioadă, 432 sau 486 de lei de serie pe persoană.

De menţionat că în tarife nu sunt incluse cheltuielile legate de transportul dus-întors, care poate fi asigurat la cerere cu trenul sau cu autocarul, costul estimativ a unui bilet de călătorie fiind de circa 160 lei. Se circulă noaptea, plecările au loc cu o zi înainte de data înscrisă pentru începerea fiecărei serii, în cursul serii, la sosirea pe litoral se intră direct la cazare, indiferent de ora sosirii, iar revenirea se face cu plecare în ultima zi înscrisă, în cursul după amiezii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite