Târgu-Mureş: Muzica electronică de Mureş îşi serbează favoriţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„baMSe”, perechea de DJ mureşeni de muzică electronică, împlineşte 5 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, Dan Bazix şi Addo organizează mâine o petrecere grandioasă în Clubul Downtown.

Mureşenii Dan Bompa şi Andrei Ştefan formează de 5 ani trupa de DJ „baMSe”, recunoscută pe plan naţional şi internaţional în lumea muzicii electronice. Practic, orice ascultător de muzică Drum and Bass sau Break-Beat din România a auzit de DJ Dan Bazix sau de DJ Addo, iar în străinătate, „baMSe” este un nume respectat, în condiţiile în care cei doi DJ au participat la diverse evenimente muzicale de anvergură.

„Eu şi Dan am decis să ne unim forţele, ca să zic aşa, pentru a putea oferi muzică de calitate tuturor celor care apreciază muzica Drum and Bass. În primăvara lui 2004 am mixat pentru prima dată în faţa publicului. De atunci, au urmat foarte multe evenimente, petreceri organizate şi concerte la care am luat parte”, ne-a declarat Andrei Ştefan, cunoscut ca DJ Addo. La puţin timp după apariţie, pe site-ul oficial al trupei putea fi downloadat gratuit primul mixaj de piese Drum and Bass al celor doi DJ. „De la început şi până acum am creat foarte multe mixuri şi seturi muzicale, mi-ar fi greu să le enumăr pe toate. Am avut, de exemplu, o emisiune la radio, unde mixam live de fiecare dată. Ar mai fi mixurile pentru diverse evenimente, sau cele realizate în studio. Cert e că sunt foarte multe, pot spune că au fost 5 ani productivi”, ne-a declarat Dan Bompa, sau DJ Dan Bazix pentru cunoscători.

Petrecere aniversară

Cu ocazia aniversării primilor 5 ani de activitate mureşenii vor avea ocazia să petreacă mâine în Club Downtown ore întregi pe ritmurile rapide ale muzicii mixate de cei de la „baMSe”. „Petrecerea începe de la ora 22.00 şi îi aşteptăm pe toţi prietenii noştri, toţi cei care au fost alături de noi în toţi aceşti ani, la toate evenimentele la care am participat sau chiar organizat”, ne-a declarat Addo. Preţul unui bilet de intrare la petrecerea aniversară va fi de 5 lei, iar cei doi DJ vor mixa live în sistem „back-to-back”(n.r. concomitent). „Vom veni pregătiţi cu tot ce avem mai bun în repertoriu şi vom încerca să concentrăm un set cu cele mai reuşite produse ale muzicii Drum and Bass şi ale muzicii electronice în general, din ultimii ani”, a concluzionat Addo. Alături de Dan Bazix şi Addo vor urca la platane şi alţi DJ mureşeni, precum Sauce, WRK sau Acqzuel.

Download gratuit de pe site-ul oficial

Iubitorii muzicii Drum and Bass, ai Break-Beat-ului sau ai muzicii Garage pot downloada gratuit absolut toate mixurile celor de la „baMSe”, accesând site-ul oficial al perechii de DJ: www.bamse.ro. Site-ul conţine, de asemenea, informaţii cu privire la evenimentele la care vor participa Addo şi Dan Bazix, precum şi o galerie foto cu afişele tuturor petrecerilor organizate de „baMSe” în Târgu Mureş de-a lungul celor 5 ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite