Târgu-Mureş: Mureşenii pot călători către artiştii favoriţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Mureşenii pot călători către artiştii favoriţi
Târgu-Mureş: Mureşenii pot călători către artiştii favoriţi

Agenţiile de turism din Mureş pun la dispoziţia clienţilor pachete cu oferte speciale. Excursiile tematice către concertele din străinătate ale artiştilor sunt modalitatea perfectă pentru întâlnirea cu idolii muzicii.


Mureşenii au posibilitatea să asiste la concertele din străinătate ale artiştilor favoriţi, prin ofertele turistice tematice disponibile la agenţiile din oraş. Pachetele conţin cazare şi biletul la concertul dorit, astfel încât excursioniştilor nu le mai rămâne decât să se bucure de spectacolul muzical şi de oraşul vizitat. „Turismul cu tematica de concerte a intrat de relativ puţin timp pe piaţa românească, de aceea mureşenii nu sunt încă familiarizaţi cu acest gen de călătorii. Totuşi, nu puţini au fost cei care au optat pentru astfel de excursii în dorinţa de a-şi vedea idolii”, ne-a comunicat Fazakas Zsolt, de la agenţia World Travel Shop din Târgu-Mureş.

Concerte în Italia, cu 300 de euro

Fanii Laurei Pausini, de exemplu, o pot urmări live la concertul din 29 iunie, de la Verona. Pachetul turistic include cazarea pe timp de 2 nopţi într-un hotel de 3 stele, micul dejun şi biletul la concert, în primele rânduri. Totul, pentru 299 de euro. Andrea Bocelli va susţine un concert în Venezia, la care mureşenii pot asista cu doar 319 euro. Ca în cazul ofertei pentru Laura Pausini, pachetul include cazarea pe timp de două nopţi în hotel de 3 stele, cu micul dejun inclus.

Pregătiţi-vă excursia din timp!

Madona va cânta la Paris în data de 9 iulie. Pentru 3 nopţi în capitala Franţei la hotel de 3 stele, plus un bilet la concert în faţa scenei, cei interesaţi vor plăti 379 de euro. Fanii români ai lui Eros Ramazzotti pot asista la concertul artistului din Budapesta, care va avea loc în 22 octombrie. Pentru a-l vedea pe cântăreţul italian la lucru, mureşenii vor scoate din buzunar 299 de euro. Pachetul include cazarea timp de 3 nopţi în hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, iar biletul la concert este pe scaune.

„Este mult mai convenabil pentru cei interesaţi de astfel de oferte să se pregătească din timp, pentru că sunt cazuri în care biletele se vând foarte repede. La cel mai recent concert U2, de exemplu, biletele s-au epuizat în 20 de minute. Ofertele de acest gen garantează confortul turistului şi biletul la concert”, ne-a declarat Torok Csaba, de la agenţia Maori. Cu cât achiziţionarea unui astfel de pachet turistic se face mai devreme, cu atât cresc şansele valabilităţii ofertei.


„Mureşenii îşi pot vedea idolii cu ajutorul acestor excursii tematice”
Fazakas Zsolt, World Travel Shop

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite