Târgu-Mureş: Mureşean în Raliul Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajul ACS Auto Rally Mureş, Cristian Togănel – pilot, Iulian Bordea – copilot, a luat astăzi startul în etapa a II-a a Campionatului Naţional de Raliuri, Timiş Rally – Realit

Revenită în peisajul automobilistic după 5 ani de absenţă, întrecerea bănăţeană reuneşte la start 55 de echipaje. Organizatorii au pregătit un traseu de asfalt în lungime totală de 355 de kilometri, din care 121 de kilometri împărţiţi în cele 15 probe speciale.

Întrecerea va debuta în această după-amiază cu Super Speciala de la Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara şi va continua mâine cu 14 Probe Speciale, în zona localităţii Lugoj, mai exact pe traseul: Criciova – Crivina – Nădrag – Hăuzeşti – Fârdea – Mitnic – Drăgşineşti – Surduc. Pentru echipajul Cristian Togănel & Iulian Bordea etapa a II-a a Campionatului Naţional de Raliuri reprezintă o excelentă ocazie de a demonstra că locul obţinut în debutul sezonului (VI în clasamentul general al Tess Rally Braşov) nu a fost o întâmplare.

“Va fi un examen dificil, atât pentru noi, cât şi pentru maşină. De data aceasta condiţiile meteo nu vor influenţa într-o măsură prea mare evoluţiile piloţilor. La Braşov, gheaţa de pe traseu a ridicat reale probleme concurenţilor. Aici va fi altceva. Va conta puterea maşinii dar şi îndemânarea noastră. Sperăm să nu îi dezamăgim pe susţinătorii noştri şi să obţinem un rezultat bun. În teste maşina s-a comportat destul de bine, îi vom mai face câteva reglaje, pentru ca la ora startului totul să fie pregătit. Sperăm totodată să nu mai facem greşelile din prima etapă”, a declarat  Cristian Togănel.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite