Târgu-Mureş: „Luptătorul” Mickey Rourke, de azi la cinema Arta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul a cucerit premiul Leul de Aur şi a fost nominalizat la Oscar. Cunoscutele actriţe Marisa Tomei şi Evan Rachel Wood întregesc distribuţia filmului american.

Filmul american „The Wrestler”(Luptătorul) poate fi urmărit de cinefilii mureşeni începând de astăzi, la Arta.

Filmul prezintă povestea lui Randy „The Ram” Robinson, interpretat de Mickey Rourke, un cunoscut luptător de wrestling american din anii ’80. Universul lui Randy se învârte într-un mic cerc de sportivi, săli de sport întunecate, baruri cu stripteuse trecute de prima tinereţe. Rulota în care se joacă pe calculator cu tinerii din cartier şi maşina sunt alte părţi importante din universul lui, care se clatină serios atunci când suferă un infarct.

Existenţa plictisitoare a Ram-ului, marcată de triste sesiuni de autografe şi obositoare şedinţe la sala de forţă, este dată peste cap de cicatricea de zece centimetri lungime aparută după operaţia pe cord. Randy se apropie de stripteuza lui preferată, Cassidy (Marisa Tomei) şi incearcă să reia legătura cu fiica lui de care până atunci nici nu vroia să audă, Stephanie (Rachel Evan Wood). Dar aceste legături se rup una după alta, iar singura cale de ieşire din labirintul vieţii grele este o ultimă confruntare cu legendarul său oponent din ring, Ayatollah.

Filmul poate fi văzut de astăzi până vinerea următoare de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. Preţul unui bilet de intrare este de 8 lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite