Târgu Mureş: Horobeţ Sergiu, noul director al Aquaserv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea S.C. Compania AQUASERV S.A a fost schimbată în totalitate ieri în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor.

În cadrul şedinţei extraordinare a Adunării Generale a Acţionarilor S.C. Compania AQUASERV S.A. desfăşurată ieri  a fost aprobat Actul Constitutiv modificat al societăţii, cu modificările aduse de Consiliul local al Municipiului Tîrgu Mureş, prin Nota nr. 91/2009 care este anexă a Hotărârii nr. 98/ 03.03.2009. 

De asemenea au mai fost avizate  bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2009, lista de utilaje independente şi lucrările de investiţii din domeniul public al municipiului Târgu Mureş propuse a se realiza în 2009. AGA a decis şi revocarea din funcţia de administratori ai S.C. Compania AQUASERV S.A. pentru Daraban Otto, Virág György, Szakács János, Sorin Lazăr şi Ioan Chioralia şi numirile în loc ale persoanelor Marcela Pajint, Racz Lucian, Adrian Rus, Mircea Pop Aurel, Teodorul Moca.

La solicitarea Adunării Generale a Acţionarilor noul Consiliu de Administraţie s-a întrunit într-o primă şedinţă, tot ieri 7 aprilie 2009. În cadrul acestei şedinţe Consiliul de Administraţie, constatând că, datorită noului Act Constitutiv şi a Hotărârii AGA,  Daraban Otto nu mai este preşedinte al Consiliului de Administraţie, şi a aprobat în consecinţă încetarea raportului de muncă şi a contractului de mandat ca director general al S.C. Compania AQUASERV S.A., pentru acesta.

De asemenea Consiliul de Administraţie a decis modificarea organigramei şi desfiinţarea postului de director adjunct.  Tot Consiliul de Administraţie l-a numit în funcţia de director general al S.C. Compania AQUASERV S.A. pe ing. Sergiu  Horobeţ, iar în funcţia de director economic pe Sorin Lazăr.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite