Târgu-Mureş: Concediu ca pilot de Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta de turism de tip „adventure” poate transforma orice mureşean în pilot de F1. Pentru senzaţii tari trebuie să cheltuiţi între 485 şi 1.696 de euro.

Toţi mureşenii care până acum doar visau să conducă un monopost veritabil de Formula1 îşi pot împlini dorinţa. Prin turismul de tip „adventure”, o cursă pe faimoasele circuite de la Silverstone, Nisa ori Monza poate deveni realitate.

Firma de turism Travel Studio din Bucureşti oferă o gamă largă de experienţe şi aventuri în străinătate, iar condusul unui monopost de curse pe unul din circuitele mari ale Europei este una dintre ele.

„Procedura este foarte simplă. Orice persoană interesată de oferta noastră trebuie să ne contacteze şi, în funcţie de bugetul disponibil,  stabilim cu exactitate experienţa dorită de client. O dată pachetul ales, toate documentele vor fi trimise prin poştă către client”, ne-a comunicat Valentin Avram, managing director la Travel Studio.

Preţurile sunt stabilite în funcţie de locaţia aleasă, durata călătoriei şi hotelul unde va fi stabilită cazarea. Cea mai ieftină ofertă este pentru circuitul englez de la Silverstone, în valoare de 485 de euro de persoană. Tariful include cazare pe timp de două zile într-un hotel de 4 stele, briefing, antrenament tematic şi condusul propriu-zis al bolidului de formula Silverstone pentru o persoană şi un certificat de participare.

„Până acum nu am avut parte de nici un mureşean care să ia parte la o asemenea experienţă, dar timpul nu e pierdut. Agenţia răspunde oricăror cereri venite din partea publicului şi personalizează ofertele”, a adăugat Valentin Avram.

Mureşenii interesaţi să piloteze un bolid de Formula 1 pot suna la 0728 707.606.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite