Târgu-Mureş: Cityus în cărţi pentru finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cityus Târgu-Mureş păstrează şanse de calificare în finala Campionatului Naţional de Futsal, după ce a învins luni seara Concordia Chiajna.

Cityus Târgu-Mureş păstrează şanse de calificare în finala Campionatului Naţional de Futsal. Luni seara, în Sala Sporturilor, târgumureşenii au trecut, după un meci dramatic, cu 4-3 de rivalii de la Concordia Chiajna. Golurile au fost reuşite de: 1-0 Kacso (7), 1-1 Ique (17), Nuno Miguel (18), 2-2 Rafael (32), 2-3 Rafael (33), 3-3 Paulo Faria (35) şi 4-3 Paulo Ferreira (37).

În faţa a aproximativ 500 de spectatori, printre care şi o inimoasă galerie a celor de la FCM Târgu-Mureş, cele două formaţii au oferit un joc pe muchie de cuţit cu răsturnări de scor, angajament, faze şi goluri spectaculoase. Gazdele au abordat cu multă atenţie partida fiindcă reprezenta ultima lor şansă de a reintra în lupta pentru finala campionatului.

În urma victoriei, Cityus a rămas pe poziţia a III-a, cu 19 puncte, la 4 lungimi de ocupanta locului secund, Concordia Chiajna. Pe primul loc se menţine CIP Deva cu 28 de puncte. În etapa următoare, cea de-a X-a a play-off-ului, Cityus va întâlni în deplasare Olimpic Simeria. Pentru acest joc, tehnicianul Kelemen Sandor nu îl va putea folosi pe Paulo Ferreira, care a primit în luni al IV-lea cartonaş galben şi va fi suspendat  o etapă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite