Târgu-Jiu:Steaua, KO la Târgu-Jiu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea din Capitala a pierdut meciul cu Pandurii, scor 0-2, si este la un pas de a rata participarea în cupele europene

Tehnicianul ros-albastrilor a criticat, la conferinta de presa de dupa meci, atitudinea unor jucatori în partida cu Pandurii, scor 2-0 pentru formatia din Târgu Jiu.
Lacatus este convins ca un asemenea parcurs nu are cum sa califice Steaua în cupele europene. Gruparea din Ghencea se afla pe locul sapte în Liga I, cu 37 de puncte, la o lungime distanta de un loc în UEFA. Rapid, Universitea Craiova, FC Timisoara, CFR Cluj, Unirea Urziceni si Dinamo se afla, în clasament, deasupra echipei antrenate de Marius Lacatus.
Antrenorul ros-albastrilor este suparat chiar si pe propriii jucatori: „Nu cred ca fotbalistii Stelei au valoarea aratata în acest meci, însa unii dintre ai eu crezut ca simpla lor prezenta poate decide rezultatul final. Au fost multe greseli de marcaj, iar singurele lor suturi pe poarta au fost goluri. S-a vazut o dorinta mai mare în evolutia echipei-gazda, cine a gresit primul a pierdut“.
Marius Lacatus a adaugat ca portarul Zapata nu este vinovat pentru primirea celui de-al doilea gol. „Eu stau si ma gândesc cum s-a ajuns acolo, dupa aceea putem spune ca a fost si vina lui Zapata, desi eu nu cred asta. Nu trebuie sa facem un capat de tara si sa-l gasim tap ispasitor pe el“, a încheiat Lacatus.
Argaseala este dezamagit de rezultatele echipei

Presedintele Valeriu Argaseala a afirmat ca jucatorii trebuie sa îsi revina repede. „Luam bataie si nu e bine pentru viitor. Ne facem griji ca nu ajungem în Europa. E un mare risc ceea ce se întâmpla, cert e ca trebuie sa ne revenim“, a opinat oficialul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite