Târgu-Jiu:Copiii au venit să-şi cumpere singuri „101 dalmaţieni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:Copiii au venit să-şi cumpere singuri „101 dalmaţieni“
Târgu-Jiu:Copiii au venit să-şi cumpere singuri „101 dalmaţieni“

Cărtea „101 dalmaţieni“ s-a vândut în doar 30 de minute de la deschiderea chioşcurilor. Gorjenii au aşteptat cu câteva ore înainte ca să poată lua cărţile pentru copii

Copii, părinţi şi bunici s-au înghesuit încă de la primele ore ale dimineţii pentru a cumpăra cartea ilustrată „101 Dalmaţieni“. Cel de-al doilea volum din Colecţia „Disney Clasic“ s-a distribuit chiar de Ziua Copilului împreună cu ziarul Adevărul.


La unele chioşcuri de ziare din Târgu-Jiu cartea „101 Dalmaţieni“ s-a dat ca pâinea caldă. O vânzătoare spune că până la orele 7.30 nu mai avea nicio carte. „Când am ajuns eu la serviciu deja mă aşteptau câteva persoane care doreau să cumpere cartea pentru copii împreună cu ziarul Adevărul. Am avut doar cinci cărţi şi în câteva minute au fost date“, spune Elena Brătuianu. Un copil în vârstă de opt ani era supărat că nu a mai apucat să-l cumpere. „Data trecută, am prins Cartea Junglei dar acum s-au vândut şi mai repede“, a spus Valentin Răuţescu de opt  ani din Târgu-Jiu.


Singurul chioşc de ziare care mai avea cărţi nevândute la 07.30 a fost cel de lângă CEC,  chiar în centrul oraşului.  „Am avut o sută de cărţi. Au venit şi copiii dis-de dimineaţă dornici să citească această carte“, ne-a spus o vânzătoare. Andreea Stancu de opt ani din Târgu-Jiu a venit împreună cu mama sa după cel de-al doilea volum din colecţie. „Vreau să am întreaga colecţie de cărţi. Nu vreau să pierd niciuna. Prima carte care a apărut deja am citit-o şi mi-a plăcut foarte mult“.
Mihail Boca  s-a trezit de dimineaţă să facă un cadou băieţelului în vârstă de doi ani: „Poveştile i le voi citi eu sau soţia mea“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite