Târgu-Jiu:Campionat de cros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, pe Insuliţa de pe Jiu, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Cros, la categoria juniori. La acest campionat, au participat 354 de atleţi, din toată ţara din care 172 fete şi 172 băieţi.

Gorjul a fost reprezentat de 40 de atleţi de la CS Pandurii Târgu-Jiu şi LPS Târgu-Jiu. În concursul pe echipe, la categoria Juniori 3, de 4000 de metri, băieţi, ce de la CS Pandurii Târgu-Jiu  au ocupat locul întâi, urmaţi de LPS Iaşi şi CSS Mediaş.

Tot la concursul pe echipe, dar la categoria Juniori 2 de 5000 de metri, băieţi de laPandurii, au ocupat primul loc urmaţi de LPS Suceava, iar pe locul trei LPS Iaşi.

Atât spectatorii cât şi concurenţii au avut parte de o vreme deosebit de frumoasă, campionatul desfăşurându-se fără evenimente neplăcute.

Organizarea concursului a fost sprijinită Federaţia Română de Atletism, Asociaţia Judeţeană de Atletism Gorj, Primăria Târgu-Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, CS Pandurii Târgu-Jiu şi Direcţia de Sport Gorj. 
La Târgu-Jiu a fost prezentă şi atleta Doina Melinte, deţinătoarea a două medalii olimpice de aur şi argint obţinute în 1984 la Los Angeles. Sportiva i-a felicitat pe toţi concurenţii înscrişi în concurs.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite