Târgu-Jiu: Un paşte păgubos pentru comercianţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controalele efectuate de inspectorii DSV Gorj de la începutul lunii aprilie au cam păgubit comercianţii prinşi cu mâţa-n sac.

14 dintre cele 500 de unităţii verificate au fost sancţionate cu amenzi de peste 520 milioane de lei. Cele mai mari nereguli ţin de depozitarea necorespunzătoare a alimentelor, dar şi de nerespectarea normelor de igienă.
Pentru a preântâmpina neplăcerile provocate de apariţia unor cazuri de intoxicaţii alimentare în perioada Paştelui, care au ca origine alimentele necorespunzătoare consumului,  inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj  au  intensificat numărul controalelor.

Astfel au fost efectuate efecte peste 500 de verificări la societăţile comerciale din Gorj.  În urma acestor controale 14 dintre cei verificaţi au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale de peste 520 de milioane de lei.
Cel mai mare număr de unităţi verificate sunt cele de comercializare a alimentelor, în jur de 400, dar şi laboratoare de patiserie, brutării şi hipermarket-uri. Neregulile depistate ţin de depozitarea necorespunzătoare a alimentelor şi de nerespectarea normelor de igienă.

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite