Târgu-Jiu: Fără orgoliile de altădată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii şi Universitatea aşteaptă în linişte confruntarea de la finalul săptămânii, fiecare sperând să obţină un rezultat pozitiv.

În anii trecuţi meciurile dintre Pandurii şi Universitatea Craiova erau precedate de tensiuni şi declaraţi războinice însă acum partida de la sfârşitul săptămânii este aşteptată de ambele tabere cu reţinere sau chiar cuvinte frumoase despre viitorul adversar. Şi patronul Universităţii, Adrian Mititelu a dezvăluit recent faptul că s-a ajuns la o stare de normalitate în relaţiile dintre cele două cluburi oltene, precizând că de această dată va lua loc la loja oficială dacă va fi invitat.

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, e convins că echipa sa se va impune în jocul din etapa viitoare cu Universitatea Craiova. „Eu spun că victoria va fi de partea noastră duminică seara în meciul cu Craiova. Avem mare nevoie de victorii în jocurile de acasă chiar dacă avem acum un avantaj faţă de echipele care se află pe locurile retrogradabile şi asta ne motivează să continuăm pe aceeaşi linie. Ne ajută şi programul ultimelor etape pentru că mai avem patru meciuri pe teren propriu, trei dintre acestea fiind meciuri de 6 puncte, cu Farul Constanţa, Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi” a declarat ieri preşedintele gorjenilor. 

Mititelu s-ar mulţumi cu un egal

Patronul craiovenilor, Adrian Mititelu spune că s-ar mulţumi şi cu un punct din confruntarea cu Pandurii considerând că gorjenii au arătat o revenire de formă înaintea jocului cu Rapid: „Mergem să jucăm la Târgu Jiu dar având în vedere revenirea de formă a celor de la Pandurii, m-aş mulţumi şi cu un egal acolo.” Patronul oltenilor din Craiova crede că publicul va fi un factor important la acest meci chiar dacă e împărţit la Târgu-Jiu în nostalgicii Craiovei şi suporterii pandurilor. Important e în opinia sa că  indiferent de rezultat aceştia se vor bucura la final: „Nu va fi un joc uşor acolo şi cred că publicul va fi împărţit între cele două echipe. Sunt la Târgu Jiu mulţi suporteri care au şi nostalgia Universităţii dar au şi simpatie pentru echipa lor de suflet care e acum Pandurii. Au făcut şi ei deja patru ani în prima ligă şi e normal să ţină cu echipa lor. Dar probabil că indiferent de rezultat n-or să plece supăraţi de la stadion.”
După ce anii trecuţi a luat loc la tribuna a doua, între spectatori, acum Adrian Mititelu spune că are o relaţie foarte bună cu preşedintele de la Pandurii şi că va merge la loja oficială dacă va fi invitat de Marin Condescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite