La Târgu Jiu se distribuie apă cu cisterna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 60 de familii din cartierul Drăgoieni al municipiului Târgu Jiu primesc zilnic apă de la primărie cu cisterna. Presiunea din reţeaua de distribuţie a scăzut atât de mult,

Aproximativ 60 de familii din cartierul Drăgoieni al municipiului Târgu Jiu primesc zilnic apă de la primărie cu cisterna.

Presiunea din reţeaua de distribuţie a scăzut atât de mult, încât apa abia le ajunge localnicilor pentru consum propriu. "Oamenii spun că vinovaţi de situaţie sunt vecinii lor din amonte, care folosesc apa din reţea pentru udatul grădinilor. Dacă mergem în control, nu ne deschid porţile, nu putem şti care udă grădina mai des", a declarat Ramona Evulescu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu Jiu.

În fiecare zi în jurul prânzului, o parte din locuitorii din Drăgoieni ies în faţa porţilor cu bidoane şi găleţi de plastic pentru a face aprovizionarea cu apă. "La mine, nu mai curge deloc. Car de la fântână ca să am ce să beau", a spus Raluca Dănărici, localnică. Nici în gospodăria lui nea Ion lucrurile nu stau mai bine.

"Suntem nevoiţi să bem din apa adusă cu cisterna. Mai şi cumpărăm, dar câţi bani să avem? Pe soacră-mea o spăl o dată pe săptămână, ca să ne ajungă apa adusă de ăştia de la primărie. Spălăm mai rar, că ne trebuie pentru animale", spune acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite