Târgu-Jiu: Se caută explicaţii pentru eşecul Energiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Energia confirmă cu două etape înainte de finalul sezonului faptul că este echipa extremelor. Cel care o cunoaşte cel mai bine este preşedintele secţiei de handbal, Gore Popescu care a trecut prin multe situaţii de genul celei de la Piteşti. Cu toate acestea oficialul nu-şi poate explica acest ultim eşec în faţa ultimei clasate, afirmând că jucătorii arătau de parcă erau „drogaţi”.

De ceea ce se temea mai mult antrenorul Energiei nu a scăpat. Ştiind cu ce echipă are de a face, Stângă şi-a avertizat jucătorii să nu intre relaxaţi la jocul cu ultima clasată. Din păcate tocmai acest lucru s-a întâmplat iar Energia a pierdut la şapte goluri în faţa ultimei clasate după ce, cu o etapă înainte condusese la nouă goluri diferenţă campaioana României.

Popescu: „Am fost nişte catastrofe!”

Cel mai supărat după eşecul de la Piteşti este preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, care i-a certat pe jucători şi i.a acuzat în termeni foarte duri după meci: „Ne-am jucat cu ei şi ne-am ars. Am fost nişte catastrofe! N-am văzut meci aşa slab de mult timp. Jenant, nu ştiu ce să mai cred. Arătau foarte obosiți, parcă erau drogați jucătorii noștri, i-am și întrebat ce au mâncat.”
 Preşedintele nu-şi explică de ce jucătorii au jucat fără pic de ambiţie şi de e păreau foarte obosiţi: „Nu au mai avut vlagă în ei, aşa erau. După ce a intrat Gore Albici în poartă, parcă le-a luat D-zeu minţile! Pe când la ei, bâlbâite, nebâlbâite, aproape toate mingile au intrat în poartă. Portarii noştri nici dacă intrau amândoi în poartă nu cred că erau în state să scoată şi ei ceva mingi.”

I-au bătut „nişte luptători sumo”


Energia a mai avut şi anii trecuţi astfel de  „performanţe” când după o victorie cu una din echipele de top, pierdea la ultimele clasate. Peşedintele Gore Popescu se consolează acum cu acest loc opt şi îndeplinirea obiectivului încercând să-şi explice totuşi umilinţa de la Piteşti: „Nu se poate spune că după una caldă a urmat alta rece pentru că asta a fost de gheaţă! Acum s-a terminat cu locul şapte, e gata lupta, rămânem doar cu locul opt. Nu văd cum şi-ar explica domnul Stângă această înfrângere pentru nimeni nu şi-o poate explica, nimeni nu a jucat nimic din echipă. Şi au jucat cu nişte grăsani, parcă erau luptători de sumo! Că toţi artiştii de peste 100 de kg s-au dus la Piteşti. Meciul ăsta îmi aduce aminte de o partidă jucată la Braşov, când ăia nu aveau nici un punct şi tocmai atunci ne-au bătut pe noi".
Umilită de ultima clasată, Energia se vede acum în situaţia de a acepta ultimul loc care o poate califica în cupă şi implicit un nou joc cu HCM Constanţa în Cupa României.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite