Târgu-Jiu: Un bărbat a ajuns la spital lovit de un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 74 de ani din Drăguţeşti a ajuns astăzi la spital în stare gravă după ce au căzut peste el crengile unui copac.

Ion Crăc a ajuns la Unitatea de Urgenţă din Spitalul Judeţean în şoc traumatic şi mai multe lovituri la nivelul coloanei. Potrivit inspectorului de poliţie, Daniel Tică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Gorj, evenimentul s-a petrecut în timp ce bătrânul tăia lemne, una dintre crengile groase s-a dsprins şi i-a căzut chiar pe coloană. Bărbatul şi-a găsit un moment nepotrivit să taie lemne, judecând după vântul şi vremea de afară. Potrivit medicului de la Unitatea de Primiri Urgenţe, Liliana Crăciun omul va rămâne internat în spitalul din Târgu-Jiu cu posibilitatea de a fi transferat la Bucureşti chiar astăzi. În momentul de faţă se află în stare gravă cu lovituri multiple la coloană, coaste şi femur.
„Bărbatul a fost lovit de o creangă puternică a unui copac. Este în stare de şoc traumatic, are fracturi multiple la nivelul coloanei, la nivelul coastelor şi la nivelul unui femur. Este posibil să fie transferat la Bucureşti”, a declarat medicul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite