Târgu-Jiu: Tilincă şi Pârvu au poftă de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cârţu se va baza la meciul de azi de la Bistriţa pe atacantul Cosmin Tilincă, jucător ce a evoluat mai puţin în campionat în acest retur dar care a înscris la amicalul cu Jiul Rovinari.

După jocul amical cu Jiul, Sorin Cârţu i-a remarcat pe Pârvu şi Tilincă, jucători care vor evolua la meciul de la Bistriţa. „Şi Pârvu şi Tilincă au arătat poftă de joc, am remarcat atitudinea unora dintre ei la jocul amical şi cred că m-aş putea baza pe ei la meciul cu Gloria” a declarat Cârţu.

 Probleme în apărare


Tehnicianul Pandurilor se confruntă cu probleme mari în apărare de unde a dispărut şi Adrian Rusu care s-a accidentat la un meci şcoală: „Vom fi nevoiţi să jucăm cu Stancu în poziţia de fundaş stânga unde n-a mai fost folosit. Suntem eterogeni în apărare, dar mă bazez pe experienţa jucătorilor şi pe dorinţa lor de a arăta că nu ne-am înşelat în privinţa lor.”

Acesta se aşteaptă la o confirmare din partea unora  care au jucat mai puţin: „Sunt jucători care au fost nemulţumiţi că n-au jucat şi acum au o şansă. Popete are posibilitatea de a juca până la finalul campionatului pentru că Ghindeanu are probleme.”


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite