Târgu-Jiu: Theo Evans are oferte din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Energia Rovinari nu a propus încă actualului antrenor prelungirea contractului, Theo Evans având de ales între ofertele venite din Europa şi Asia.

Antrenorul care a reuşit să ducă Energia Rovinari în primul an de divizia A şi în Final Four dar şi în play-off nu şi-a prelungit contractul cu echipa din Târgu Jiu. Theo Evans spune că şi-ar dori să continue la echipa gorjeană dar încă nu a primit o ofertă în acest sens. Tehnicianul american a dezvăluit faptul că nu duce lipsă de oferte, fiind solicitat de o formaţie de liga a doua din Germania.

Până nu va pleca din România pentru a-şi continua activitatea pe banca echipei sale din Vancouver, Evans trebuie să clarifice situaţia viitorului său la Energia Pandurii. Antrenorul american ar dori să-și negocieze în aceste zile un nou contract şi, dacă va ajunge la o înţelegere cu conducerea, va continua să antreneze din toamnă tot la Târgu Jiu. 

Nu a fost ofertat de Energia

Evans nu a putut spune prea multe ieri despre tratativele cu conducerea şi nici despre viitorul său la Târgu Jiu pentru că nu avea încă nici un fel de ofertă a celor de la Energia. „Nimeni nu a stat de vorbă cu mine şi nu mi-a spus nimeni dacă voi continua aici sau dacă pot să plec. Nimeni nu mi-a făcut nici o ofertă de prelungire a contractului” a explicat ieri tehnicianul baschetbaliştilor gorjeni care are şi alte opţiuni de a antrena din toamnă: „Am deja câteva oferte din alte ţări din Europa, Asia dar şi din America. Trebuie să mă gândesc şi la echipa mea din State la care mai sunt încă antrenor şi trebuie să continuu acolo. O să analizez toate ofertele şi o să iau foarte repede o decizie pentru că de la Energia nu am primit nici o ofertă.” Evans trebuia deja să plece în Staele Unite unde pe 1 mai începe campionatul în liga secundă unde evoluează Vancouver Voulcanoes, dar a fost nevoit să mai întârzie pentru a i se achita banii pe contract şi primele de joc.

Ar dori să continue la Târgu Jiu

În aceste condiţii, antrenorul american nu poate spune încă ce va alege dar ar prefera să continue la Târgu Jiu şi sezonul viitor pentru a nu lăsa neterminată munca începută aici dar şi pentru că îi place la Târgu Jiu: „Nu m-am decis încă dacă voi pleca de aici definitiv. E prematur să iau o decizie. Îmi place însă să rămân pentru că m-am obişnuit la Târgu Jiu. Vreau să fiu stăpân pe situaţie şi să-mi aleg singur echipa dar nu aş vrea să las aici un lucru neterminat. Mi-ar place să rămân dar asta nu depinde numai de mine. Mi-a făcut o plăcere deosebită să fiu aici şi să antrenez Energia.”
Evans a mai adăugat că dacă va pleca fără să negocieze un nou contract nu va mai reveni la Târgu Jiu şi nu exclude posibilitatea despărţirii definitive: „Odată ajuns în America nu cred că voi mai reveni. Nu ştiu dacă e prea târziu şi acum să-mi spună dacă mă mai vor sau nu, dar cred că dacă îi interesa îmi ziceau deja. Oricum, am observat că în România orice este posibil.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite