Târgu-Jiu: Târgul ,,Ambient Construct”, şi-a închis porţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Târgul ,,Ambient Construct”, şi-a închis porţile
Târgu-Jiu: Târgul ,,Ambient Construct”, şi-a închis porţile

22 de firme gorjene din mai multe domenii şi-au prezentat ofertele şi produsele în centrul oraşului.

De vineri şi până ieri seară, la Târgu-Jiu, s-a desfăşurat prima ediţie a Târgului ,,Ambient Construc”, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Gorj, în parteneriat cu Primăria Târgu-Jiu. La acest târg au participat 22 de firme, din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare, instituţii de credite şi asigurări, dar şi reprezentanţi auto.


Organizatorii au  sperat ca, prin acest târg, expozanţii să atragă cât mai mulţi clienţi. ,,Acest târg, este un început în organizarea de evenimente în domeniul construcţiilor şi amenajărilor interioare.  Camera de Comerţ, ca reprezentant al intereselor oamenilor de afaceri gorjeni, se implică în promovarea mediului de afaceri, având un calendar bogat până la sfârşitul anului”, a declarat Mariana Bodislav, director Camera de Comerţ şi Industrie Gorj.


Expozanţii s-au arătat încântaţi de iniţiativa organizatorilor şi sunt de părere că acest târg va fi un succes. ,,Este pentru prima dată când participăm la un astfel de târg. Noi executăm pavaj, confecţii metalice, fântâni ornamentale şi materiale pentru construcţii, iar cu ocazia acestei expoziţii, oamenii pot cunoaşte materialele care le producem sau activităţile ce le desfăşurăm. Cred că târgul a avut succes pentru că a fost vizitat de sute de târgujieni”, a spus Andrei Scorţanu, expozant.

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite