Târgu-Jiu: Târgujianul Ovidiu Pârâianu, supărat pe Madonna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Târgujianul Ovidiu Pârâianu, supărat pe Madonna
Târgu-Jiu: Târgujianul Ovidiu Pârâianu, supărat pe Madonna

Ovidiu Pârâianu a stat în Bucureşti pe tot parcursul concertului Mandonnei pentru că a vrut îi dăruiască trei chei din aur, una dintre ele fiind în memoria lui Mchael Jackson.  Târgujianul s-a învârtit pe lângă Madonna fără succes.

Ovidiu Pârâianu a lucrat vreme de câteva săptămâni  două chei, una pentru lănţişor şi alta pentru rever, ambele pentru Madonna. Aflând din presă despre prietenia dintre Madonna şi Michael Jackson, târgujianul a dorit să-i dea acesteia o cheie în cinstea regelui pop. Fiecare cheie are 6 grame, din aur de 24 de Karate ornate cu rubine şi safire.


„Madonna nu a vrut să-l cunoască pe Brâncuşi“
Ovidiu Pârâianu spune că a încercat din răsputeri să ajungă la Madonna. „Am mers şi la televiziuni, articole în ziare, chiar şi la radio am intervenit şi am spus că vreau să-i dăruiesc Madonnei trei chei de aur, două pentru ea şi una pentru Michael“, a declarat supărat târgujianul.
Bijutierul a mai spus că a apelat chiar şi la responsabilul cu paza vedetei care a încercat să-l ajute însă nu a reuşit. „Sunt dezamăgit de aceste măsuri luate probabil de organizatori sau nu ştiu, poate nu a vrut ea, nu ştiu ce s-a întâmplat. Au fost foarte ermetici în ceea ce priveşte conversaţiile cu ea. Madonna a ratat atât cele două chei ale ei dar şi pe cea a lui Michael“, a spus gorjeanul.
Acesta mai încercat o dată chiar în seara concertului dar s-a întors la Târgu-Jiu cu cele trei chei.
„Madonna nu a vrut să-l cunoască pe Brâncuşi. Aş fi vrut ca numele şi simbolistica lui Brâncuşi să ajungă şi la Madonna“, a adăugat acesta.


Cheia lui Michael este scoasă la vânzare pe You Tube
Ovidiu Pârâianu a declarat că bijuteria realizată pentru Michael Jackson are 26 de grame şi ajunge aproape la valoarea cheii pentru Obama, în jur de 10.000 de dolari. Acesta a realizat un filmuleţ pe care l-a postat pe You Tube şi prezintă cheia pentru că vrea să o vândă însă pe cele făcute pentru Madonna le va păstra. „Probabil că pleacă de la 5-6.000 de euro. Am primit deja câteva mailuri dar nu am avut timp să le analizez. Nu pot să-mi blochez banii şi am apelat la această soluţie“, a spus Pârâianu.
Omul şi-a dat cu părerea şi despre prestaţia Madonnei care, se pare, a  lăsat de dorit. „A avut o sonorizare care i-a ascuns vocea. Evoluţia scenică a fost mult mai bună decât prestaţia vocală“, a spus Pârâianu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite